De locatie

Yoga op IJburg is een verzameling van verschillende yoga stijlen en yoga docenten. De lessen worden allen gegeven in de mooie lichte ruimte van Osteo Clinic aan de Maria Austriastraat 827, Amsterdam IJburg.

De ruimte is licht, sereen en bevat alles wat er nodig is om een heerlijke yogales te ervaren. Alle materialen zijn aanwezig ter ondersteuning van de lessen. Een airconditioning, hete luchtverwarming en luchtververssysteem zorgen voor een aangenaam klimaat in alle omstandigheden.

Er zijn verschillende soorten yoga stijlen en verschillende professionele docenten met allen een unieke specialiteit. U kiest eenvoudig welke stijl en docent bij u past. U kunt bij allen een proefles volgen. Vervolgens kunt u bij de desbetreffende docent eventueel een rittenkaart kopen voor zijn of haar eigen les en lestijd(en). U kunt er ook voor kiezen losse lessen te blijven volgen en op deze manier bij de verschillende docenten les gaan nemen. U zit dan nergens aan vast en kan gaan wanneer u wilt!

 

Elke docent heeft een eigen pagina en eigen contactgegevens. Bent u yogadocent en wilt u ook lesgeven bij Osteo Clinic, neem dan contact op. U bent van harte welkom!