Hatha-Yin-Restorative-Toegepaste Yoga bij (stress) klachten op IJburg.
Hatha-Yin-Restorative-Toegepaste Yoga bij (stress) klachten op IJburg.

De yoga docenten

Erik Veldman

Osteopaat en yogadocent op IJburg bij Osteo Clinic

Ik heb mijn expertise als osteopaat en Hatha en Yin Yoga docent gebundeld en een prachtig online oefenplatform ontwikkeld met meer dan 100 yogahoudingen, meditaties en adem- en ontspanningsoefeningen. Het platform is speciaal gemaakt ter ondersteuning bij lichamelijke klachten. Zo zijn alle op yogahouding gebaseerde oefeningen ingedeeld in verschillende categorieën en kun je ze gaan beoefenen naar gelang je (pijn) klacht. Nieuw is de online cursus Nek & Schouders die je kunt toevoegen aan het oefenplatform Motius.nl of gewoon los kunt volgen. Vier weken lang elke week een nieuwe les met telkens een nieuw onderwerp m.b.t nek en schouder klachten.

Website: Motius.nl

Mail: info@motius.nl

Telefoon: 06-24500622

Jolanda Doolaard

Hatha Yoga

Meer dan 10 jaar geleden ben ik begonnen met yoga en voelde me meteen thuis op de mat. Ik wilde meer weten over yoga, de filosofie en zocht verdieping in mijn yoga beoefening. Ik ben de opleiding Saswitha (opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte) gaan volgen en kwam erachter dat ik wil doorgeven wat yoga mij nog steeds elke dag geeft; de verbinding tussen lichaam en geest.

Voor mij is yoga een studie en beoefening voor het leven en ik volg regelmatig yogalessen, workshops, (meditatie)retraites en modules van opleiding, zoals Adem therapie en Pranayama (de yogawetenschap van adem en adembeheersing). De kracht van de adem was mijn grootste openbaring toen ik begon met yoga en in mijn lessen ligt dan ook de nadruk op het samenvallen van de beweging en de adem.

Naast het lesgeven ben ik zelfstandig ondernemer in de mode en schrijf ik over duurzame levensstijl in o.a. De Yogakrant.

Meer informatie, lestijden of het reserveren van een les bij Jolanda Doolaard:

Website: INFNTI

Mail: info@infnti-lifestyle.com

Vanoucka Latteri Meerman

Hatha Yoga

My name is Vanoucka, I am happily married with two children. I am Dutch, I am from Amsterdam and lived for 15 years in Spain. Besides my mother language (Dutch), I also speak fluent English, Spanish and Italian. All my classes can be conducted in these languages depending on the students needs.

At the time (now more than 20 years ago) I was living in Barcelona, Spain, I remember I went to a Spinning Class twice a day to get rid of my daily stress at work. I had a desire to sweat it all off of me. One day my sister told me: ”You should attend a yoga class, that’ll be good for you”  I went to a class with her and BOY DID I LIKE IT!

I decided to attend a Hatha Yoga Teacher Training at an Ashram of Arhantha Yoga – Arhanta Yoga Opleiding. A long desired dream; becoming a Yoga teacher came true, now I was able to teach myself and help inspire others and help them grow.

Meer informatie, lestijden of het reserveren van een les bij Vanoucka:

Website: yourownforce

Mail: vanoucka@hotmail.com

Telefoon: 06-53527595

Heidi Rooijakkers

Yin yoga
Mijn naam is Heidi Rooijakkers. Ik woon samen met mijn vriend en 3 zonen op IJburg. In 2015 ben ik begonnen met yin yoga en merkte direct hoe deze lessen me hielpen om meer te ontspannen. 
Door alle positieve effecten voelde ik de behoefte om me verder te verdiepen in yin yoga en daarom ben ik een yin yoga teacher training gaan doen. Dit heeft mij enorm verrijkt en ik geniet heel erg van het (yoga)lesgeven.
Yin yoga gaat voor mij vooral over verbinding met jezelf en over bewustwording. Het helpt me beter contact te maken met mijn lichaam. Door yin yoga heb ik beter leren voelen wat er echt is. In het drukke bestaan van alledag helpt yin yoga mij om rust te vinden en om te ‘zijn’ in plaats van te ‘doen’. In mijn lessen hoop ik een bijdrage te mogen leveren aan de bewustwording van anderen.
Naast yoga docent ben ik geaccrediteerd (loopbaan)coach en trainer. Ik vind het bijzonder om te ervaren hoe coachen en yoga elkaar aanvullen en versterken.
Ik zou het leuk vinden om je in één van mijn yogalessen te mogen verwelkomen!
Meer informatie, lestijden of het reserveren van een les bij Heidi:
Mobiel/whatsapp: 06-24709142